Dark Light
,

EMS BEAUTY KAS VE VÜCUT ŞEKİLLENDİRME CİHAZI


229,000.00

Hiç bir cerrahi müdahale olmadan ve hiçbir yan etkisi olmadan vücudun yağ yakımını, kas dokusunu harekete geçirerek yapması prensibine dayanır.
Bu şekilde hem yağ oranı azalır, hem de fit bir vücut görüntüsü elde edilir.
Etkinliği onaylanmış bir uygulamadır. Bilinen tüm cihazlar doğrudan yağ yakmaya odaklanırken EMS kasların da gelişmesini sağlar.
Vücudun karın ve popo bölgelerinde belirgin bir yağ erimesi yanında kas dokusu oluşumu gözlenir.
Temel hedefi bu iki ana bölge olan cihaz her uygulamada vücutta bu hareketliliği sağlar.
Bir uygulama 30 dk olarak uygulanırken bir popo bölgesi için bu sürede 20.000 squat hareketi ya da karın bölgesine uygulandığında yine 20.000 mekik hareketine denk gelen bir vücut aktivitesi oluşturur.
Bir seans uygulaması ile elde edilen vücut hareketliliği 2-3 gün devam eder.
Bunu sağlayan kasların uyarılmasıdır.
Yani uygulamadan sonraki günlerde dahi en az 2-3 gün bu etkinin devam ettiğini hissedebilirsiniz.
Tekrarlanan seanslar ile vücut bu alışkanlığı kazanır ve vücut kan dolaşımı hareketliliğini sürekli hale getirir.
Bu sayede 4 veya 6 seanslık uygulama sonrasında kaslarda belirgin bir gelişim görülür. Tavsiye edilen seans uygulaması neticesinde daha kalkık bir popoya sahip olunur.
Tıbbi alandaki diğer uygulamalarda popo yağı aldırmak için ameliyat yapılması gerekirken bu uygulamada benzer oranda bir yağ kas aktivitesi ile doğal olarak yakılır.
Vücutta toplam bir iyileşme için gerekli olan hem yağ yakımı hem de kas oluşumu ems ile sağlanır.
EMS kimlere yapılabilir ? Uygulamada herhangi bir cerrahi müdahale olmadığından ve tamamen kas hareketliliğine bağlı yağ eritme sağlamaya yönelik bir uygulama olmasından ötürü herkese uygulanabilir. Uygulamada ağrı hissi olmaz. Ems uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de bu yoğun aktiviteyi bir seansta insan vücuduna uygulamış olmasına karşın işlem sonrasında hissedeceğiniz tek şey yoğun spor yapmış hissidir. İyileşme süreci gibi bir durum da söz konusu olmaz.
Sonuçların görülmesi :
Kişilerin vücut kitle endeksi oranlarına bağlı olarak yağ dokusu daha yoğun olanlarda biraz daha zaman alıcı olsa da ilk uygulama sonrasında dahi vücudunuzun kas yapısına bağlı olarak fark görmeniz mümkündür. Uygulamanın somut sonuçları hissedilir seviyede olacaktır. Çıplak gözle farklar 2-4 hafta içinde görülür.
EMS
önerilen uygulama :
%20 oran kas artışı
%20 yağ yakımı
(10 seans – 30 dk / bölge)