Dark Light

DIO PLUS ICE LASER 4D


450,000.00

Farklı tüy tipi ve ten rengi kombinasyonlarında etkin sonuçlar elde etmek için birden fazla lazer dalga boyu gereklidir. Klasik tek dalga boylu epilasyon uygulamalarında tüm kıl köklerinin yok edilmesi mümkün değildir. Lazer dalga boyları; tüy rengine, tüy kalınlığına, ten rengine, folikül derinliğine ve bölgeye göre seçilmelidir. ICE LASER 4D, hibrit 4 farklı dalga boyu ile aynı anda uygulama olanağı sunarak üstün epilasyon sonuçları ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlar.
755 NM ALEXANDRITE dalga boyu, cilt tipi I-IV arası lazer epilasyonu için uygundur. Yüksek melanin emilimine sahip bu dalga boyu özellikle açık renk tenlerde koyu kılların epilasyonunda etkilidir. Ayva tüylerini tetikleyebildiğinden yüz bölgesinde tercih edilmez.
810 NM DIODE altın oran en etkili dalga boyu, orta seviyede melanin emilimine sahiptir. Bu nedenle koyu tenlerde ve ince kılların epilasyonunda da güvenle kullanılabilir. Kol, bacak ve yüz bölgeleri için idealdir.
940 NM Kıl mikro damarlarının etrafındaki folikülleri tahrip ederek, kıl foliküllerinin nemlenmesini önleyerek yeniden kıl çıkmasını engeller. Uygulamaların kalıcı olmasını sağlar.
1064 NM ND-YAG Dalga Boyu, düşük melanin emilimi ile cilt tipi V-VI ve bronz tenlerin lazer epilasyonu için ideal bir dalga boyudur. Ciltte derine penetre olduğundan sırt bölgesi gibi derin tutumlu kıllarda etkilidir.
ICE LASER 4D, 4000 Watt cihaz ve 1600 Watt lazer bar yüksek çıkış gücü ile etkili epilasyon olanağı sunmaktadır. Epilasyon uygulamasının kalıcılığı cihaz çıkış gücüyle doğru orantılıdır. Yüksek çıkış gücü sayesinde kalıcı çözümler sunuyoruz.
Avrupa’nın en büyük firmalarının tercih ettiği marka.
Alman üretimi DILAS marka lazer çubuk ile 50 milyon atış garantisi.
ABD Sağlık Bakanlığı FDA (Food And Drug Administration) Sertifikası, AImanya TUV SUD (Medikal CE) Sertifikası ve CE sertifikasına sahip olan ICE LASER 4D cihazı uluslararası kontrollerde kalite ve güvenini ispat etmiştir. Sertifika kontrol ve onayları, uygulamalarda cihaz kaynaklı istenmeyen yan etki risklerinin ortadan kalktığını göstermektedir.
Büyük Spot başlık (12mm * 20 mm) ile daha hızlı seans uygulamaları.
Mini başlık ile dudak, kaş, burun, kulak gibi hassas ve erişimi zor bölgelerde maksimum kontrollü uygulama olanağı.
T.C.Sağlık Bakanlığı 2023 yılı denetim normlarına tam uygunluk. 20 Jules başlık çıkış gücü sınırlandırması ve sadece tek dalga boyu 808 NM Diode Lazer dalga boyu uygulama seçeneği sayesinde denetimlerde sorun yaşamaya son.

Kategoriler: